Thaiboxningslegendaren Buakaw Banchamek skriver på för BKFC!

✔ "Jag har slagits med bara knogarna sedan jag var en ung pojke - Det här är inget nytt för mig!"

Muay Thai- och kickboxningslegendaren Buakaw Banchamek har skrivit kontrakt med Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) och har redan fått ett datum för sin debut!

Italien - Serie A

Juventus vs Bologna
Odds 1.57 - 6.00
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

40-åriga Buakaw kommer att göra sin debut på BKFC Thailand: Moment of Truth den 3 september i Bangkok. I skrivande stund har ännu ingen motståndare tillkännagivits men MMAnytt kan bekräfta att debuten kommer att följas upp med en BKFC-match i USA inom en snar framtid!

Jag växte upp med att titta på legendaren Buakaw och att få honom att skriva på kontraktet för att slåss på mitt evenemang är fantastiskt, berättade BKFC Thailand-chefen Nick Chapman för MMAnytt. Vi vill tacka Singha Corporation för att de hjälpte oss med denna värvning. De har varit fantastiska. Vi vill också tacka BKFC-grundaren David Feldman för hans stöd. Utan honom skulle inget av detta vara möjligt. Jag vill också tacka min affärspartner Vathanai Vathanakul som har varit fantastisk. Jag är väldigt lyckligt lottad som har ett så bra team vid min sida.

Även Buakaw kommenterade nyheten via Chapman:

– Jag har slagits med bara knogarna sedan jag var en ung pojke, sade Buakaw. Det här är inget nytt för mig.

– Det har gått nästan 11 år sedan jag senast tävlade i USA och jag har alltid velat återvända, sade Buakaw till BKFC. Jag älskar att slåss med bara knogarna och det här skapar en ny utmaning för mig som jag välkomnar. Jag är väldigt tacksam mot BKFC för denna fantastiska möjlighet och kan knappt bärga mig för att bjuda på en show för mina fans över hela världen!

Buakaw är vida ansedd som en av Thailands bästa fighters genom tiderna. Under sin karriär har han fått otaliga utmärkelser och vunnit flera mästerskap i både Muay Thai, K1 och kickboxning. Buakaw har delat ring med några av kampsportsvärldens största namn, däribland Andy Souwer, Giorgio Petrosyan och John Wayne Parr. Den senaste tiden har dock Buakaw inte varit särskilt aktiv men han gjorde nyligen comeback under ett event i Kambodja där han besegrade Dmitry Varats via poäng. Buakaw har ett matchfacit på 240-24-12 med 73 avslut.

– Buakaw är en internationell kampsportslegend som många anser vara den bästa Muay Thai-fightern genom tiderna, kommenterade BKFC-chefen David Feldman. De senaste månaderna har han uttryckt ett intresse för att slåss med bara knogarna och att tävla i USA mot några av våra bästa fighters. Det är en ära att skriva kontrakt med honom för flera matcher!

 

Buakaw är det senaste stora namnet som BKFC värvat under året. BKFC har även skrivit kontrakt med flera före detta UFC-fighters, däribland Greg Hardy, Felice Herrig och John Dodson. Sedan tidigare har de även värvat namn som Mike Perry, Michael “Venom” Page, Paige VanZant och många fler!

 

Hur tror du att det kommer att gå för Buakaw i BKFC?

 


HETAST JUST NU

 

Juventus vs Bologna

 

1.57 – 6.00

 

2 Oktober | 20:45 | Italien – Serie A


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttThaiboxning

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara