REGLER OCH VILLKOR – FACEBOOK

MMAnytt.se – Vi är beroendeframkallande

 1. För att delta i tävlingen organiserad av MMAnytt.se (vi, oss, vår), måste du vara medlem i Facebook-gruppen “MMAnytt – Sveriges tuffaste MMA-community” (“Facebook grupp”, “Gruppen”).
 2. Deltagare måste vara över 18 år.
 3. Deltagare måste vara bosatta i Sverige.

HUR MAN DELTAR

 1. Att delta i tävlingen är helt kostnadsfritt.
 2. Endast ett Facebook-konto per person får användas för att dela gissningar.
 3. Varje person får endast delta en gång per tävling.
 4. Du behöver gissa ett resultat i den utvalda matchen för att delta. Gissningen ska göras i enlighet med tävlingsreglerna som presenteras i relevant inlägg i Gruppen.
 5. Du kan ändra på din gissning innan tävlingens deadline, som framgår i relevant inlägg i Facebook-gruppen. Det är inte möjligt att ändra på din gissning efter att tävlingen har stängt.
 6. Oklara eller felaktiga gissningar kommer inte att tas med i beräkningarna (t.ex. Om du skriver “Fighter X vinner via domslut/TKO eller nej, jag tror på TKO”)
 7. Om en match ställs in kommer även tävlingen relaterad till matchen att ställas in.
 8. Vinnaren erhåller pris enligt kriterierna nedan.
 9. Deltagarna kommer att bli lottade enligt följande regler:
 • Om en deltagare har gissat rätt erhåller de priset;
 • Om två eller fler deltagare har gissat rätt, kommer vinnaren att lottas fram av teamet på MMAnytt.se.
 1. Vinnaren kommer att notifieras i kommentarsfältet för relevant inlägg.

PRISER

 1. Vinnaren kommer att erhålla ett monetärt pris, ett presentkort eller en produkt. Priset alternativt beloppet framgår i respektive tävlingsinlägg.
 2. Admin av Facebook-gruppen kommer att kontakta vinnare genom ett privat meddelande för att arrangera utbetalningen.
 3. MMAnytt betalar ut priser inom högst 30 dagar efter att vinnaren har kontaktats.
 4. Endast personer över 18 år kan delta i tävlingen och MMAnytt reserverar sig rätten att fråga vinnaren om ID för bevis av ålder.
 5. För att ta emot priser i form av pengar behöver vinnaren ladda ner Swish samt ha ett aktivt bankkonto som tillåter Swish-överföringar.
 6. Priset är beskattningsbart i Sverige. Det är vinnarens eget ansvar att rapportera vinstsumman till Skatteverket.

PERSONLIG INFORMATION

 1. Vinnaren kommer att få en förfrågan om att dela sitt mobilnummer/mailadress för att kunna ta emot priset genom Swish eller via mail. Vi sparar informationen på ett säkert sätt tills dess att betalningen är genomförd. För ytterligare information om datarättigheter, se våran sekretesspolicy.

ÖVERTRÄDELSER MOT REGLER / ALLMÄN KLAUSUL

 1. Om en deltagare bryter mot tävlingsreglerna kommer han/hon att straffas efter vårt gottfinnande.
 2. Möjliga straff inkluderar radering av gissningar, diskvalifikation från tävlingen, varningar, tillfällig blockering från gissning och under särskilda omständigheter blockering från gruppen.
 3. Omfattningen av ett straff bestäms i enlighet med allvaret i överträdelsen samt huruvida deltagaren begått återupprepade regelbrott. Varje fall bedöms individuellt och påföljande beslut tas av MMAnytt. Alla beslut är slutgiltiga och bör respekteras.

SÄRSKILDA ÖVERTRÄDELSER

 1. Om en deltagare använder flera Facebook-konton för att posta gissningar eller engagerar sig i annan typ av misstänksam aktivitet som bidrar till en orättvis tävlingsmiljö kommer deltagaren att bli diskvalificerad.
 2. Om misstänkt aktivitet eller regelbrott inträffar upprepade gånger, reserverar vi oss rätten att blockera tillgången till gruppen för användaren ifråga.
 3. Om misstänkt aktivitet eller regelbrott begås av en vinnare som nyligen annonserats kommer vinnaren att diskvalificeras och priset kommer istället att delas ut till nästa person i topplistan för den tävlingen ifråga.

ÖVERKLAGANDE

 1. Eventuella problem eller frågeställningar kring sådant som inte presenterats i reglerna ovan kommer att behandlas av teamet på MMAnytt. Om du vill bestrida något av våra beslut kan du göra det genom att skicka ett mejl till [email protected].
 2. Eventuella juridiska tvister som kan vara föremål för svensk lag kommer att lösas i Stockholms Tingsrätt.

SLUTKOMMENTARER

 1. Vi reserverar oss rätten att göra ändringar i reglerna för tävlingen efter eget gottfinnande, och meddelar användarna om väsentliga ändringar genom ett inlägg i Facebook-gruppen.