25-årige stjärnskottet Alexander Hernandez vinner på UFC on FOX 30

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Alexander Hernandez besviken på sin insats - men besegrar trots allt Oliver Aubin-Mercier

UFC on FOX 30: Alvarez vs. Poirier 2 är i full gång och alldeles nyss öppnades huvudkortet av ett lovande lättviktsmöte mellan den topp 15-rankade 25-åringen Alexander Hernandez och den tuffe hemmafightern Oliver Aubin-Mercier.


RELATERAT: UFC on FOX 30: Alvarez vs. Poirier 2 – Livestatistik och Resultat


De få gånger vi fick se striking var det för det mesta Hernandez som hade övertaget – men förvånande nog jagade “The Great” klinch och nedtagningar gång på gång. Aubin-Mercier stod på sig, jobbade stundvis bra på marken och lyckades till och med skaka Hernandez en aning ståendes – men för det mesta var det enda Hernandez som hade övertaget, kontrollerade mest och fick in flest träffar genom matchens gång.

Hernandez, som nu står med ett matchfacit på 10-1 varav 2-0 i UFC, erkände att han kände sig en aning besviken över sin insats – men han gjorde trots allt nog för att kamma hem en enhällig domslutsvinst mot hårt motstånd.

Aubin-Mercier fick en fyra matcher lång vinstsvit bruten och står nu med totalt elva vinster och tre förluster i proffskarriären, varav 7-3 i UFC.


RELATERAT: UFC on FOX 30: Alvarez vs. Poirier 2 – Livestatistik och Resultat


Resultat och statistik

Officiellt resultat: #13 Alexander Hernandez besegrade Oliver Aubin-Mercier via enhälligt domslut (30-27, 29-28, 29.28)

Kategorier
Senaste NyttUFC on FOX 30

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara