50 cent utmanar “Rampage” Jackson: “I’m the baddest Jackson around”

✅50 Cent har en bakgrund som amatörboxare ✅Var detta den riktiga anledningen till att rapstjärnan träffade Bellators VD Scott Coker?

CM Punk fick chansen att göra sin MMA-debut i UFC trots att han saknade tidigare erfarenhet som fighter. Han kom dock att dra en hel del ögon till sporten och det har kanske gjort att allt fler stjärnor överväger att kliva in i buren. Den senaste i raden av stjärnor som är intresserade av att tävla är den hyllade rapstjärnan Curtis James Jackson, mer känd som 50 Cent, som gjort sig ett namn med hitlåtar som “In da Club” och “Candy Shop”. Rapstjärnan är en man med många talanger men frågan är om han inte tar sig vatten över huvudet när han utmanar den före detta mästaren Quinton “Rampage” Jackson som har tagit hem titlar i både UFC och PRIDE.


“Don’t get it fucked up im the baddest jackson around this motherfucker. Now if we can get the money right Rampage got a problem on his hands. #wherethebag  at” skrev 50 cent för några timmar sedan.


“Rampage” har 50 professionella matcher

Trots att “Rampage” just nu har två raka förluster mot Muhammed “King Mo” Lawal och nu senast Chael Sonnen så förändrar det inte det faktum att han under sina år som professionell fighter mött några av sportens toppnamn.

“Rampage” har vinster över namn som Wanderlei Silva, Lyoto Machida, Dan Henderson, Chuck Liddell och Kevin Randleman och har delat bur med Jon Jones, Forrest Griffin och “Shogun” Rua.

42-åriga 50 cent har en bakgrund som amatörboxare och började redan som 11-åring:

“When I wasn’t killing time in school, I was sparring in the gym or selling crack on the strip,” sade Jackson i en intervju. “I was competitive in the ring and hip-hop is competitive too … I think rappers condition themselves like boxers, so they all kind of feel like they’re the champ.”

I juli 2012 kom 50 cent att bli boxningspromotor då han startade företaget TMT (The Money Team).

Intressant nog så mötte 50 Cent Bellators VD Scott Coker bara för några dagar sedan men enligt Coker så handlade det inte om en match utan istället om affärer.

50 Cent har också hamnat i luven med UFC-stjärnan Conor McGregor vid ett flertal gånger.

Relaterat:

Kategorier
Senaste NyttUnderhållning

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...