51-åriga UFC-legendaren Chuck Liddell öppen för Bare Knuckle-match!

✔ "The Ice Man" i ringen - utan handskar?! ✔ "Allt beror på vad de erbjuder"

MMA-ikonen Chuck Liddell fyller 52 år i december, men han är inte redo att pensionera sig riktigt än!

“The Ice Man” var närvarande under helgens BKFC 19 där Paige VanZant mötte Rachael Ostovich i huvudmatchen. Liddell var del av ett alternativt team som kommenterade galan. Under sändningen fick den forne UFC-mästaren frågan om han skulle kunna tänka sig att tävla i bare knuckle.

De slängde tankar om en lön på 100,000 dollar (ca. 863 000 kronor) för att träda in i ringen. Det var en summa som Liddell skrattade åt, men han säger att han är helt klart öppen för idéen att tävla på nytt.

 — Allt beror på, sade Liddell. Vi måste prata om det. Ja, om de betalar mig tillräckligt med pengar, visst! Allt beror på vad de erbjuder. Vi kan prata om det. Om de är intresserade, kom och prata med mig.

Liddell avslöjade att han redan haft samtal med BKFC-chefen Dave Feldman. Det är dock oklart om de bara stött på varandra eller om de diskuterat en potentiell match i ringen för den åldrande legenden.


HETAST JUST NU


Chuck Liddell har endast en vinst på sju matcher

Liddell är en av MMA-världens mest välkända ikoner och bidrog massvis till UFC:s ökade popularitet under dess tidiga dagar. “The Ice Man” gjorde sin proffsdebut under UFC 17 i maj 1998 och kom att spendera merparten av sin karriär i oktagonen.

2005 blev han organisationens lätt tungviktsmästare när han knockade Randy Couture i första ronden. Han kom att försvara sin titel fyra gånger och var inblandad i några av UFC:s mest välkända matcher, bland annat två mycket uppmärksammad matcher mot Tito Ortiz.

Hans titelförlust mot Quinton “Rampage” Jackson i maj 2007 skulle dock bli början på slutet för Liddell. Han förlorade fem av sina sex sista matcher och fyra av dem kom via brutal TKO/KO.

Han pensionerade sig i slutet av 2010 men gjorde en kritiserad comeback mot Ortiz i november 2018. Liddell förlorade den matchen via KO i första ronden.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Chuck LiddellSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...