Här vinner Abdallah Habib med BRUTAL huvudspark!

✔ Helgens mest spektakulära knockout ✔ Se videon här!

Under helgen återvände svensk MMA med den första galan sedan coronauppehållet, då Fight Club Rush arrangerade sitt sjunde event bakom stängda dörrar i Västerås under lördagen. Där fick vi se ett antal spännande matcher och imponerande avslut, men den som stod för galans allra mest brutala knockout var utan tvekan Abdallah Habib.

Habib, som tränar på stjärnklubben Allstars Training Center i Stockholm, gjorde upp mot Rahmads Stromanis från Akadami Nord i Örebro i ett A-klassmöte i welterviktsklassen som toppade galans underkort. Stromanis var fram tills i lördags obesegrad som MMA-fighter och inledde starkt även i denna match – innan Habib plötsligt vände matchbilden med en klockren träff.


LÄS MER: Fight Club Rush 7 – Fullständiga resultat

LÄS OCKSÅ: Storsuccé för Pancrase Gym på MMA-galan i Västerås


En spektakulär huvudspark senare var den brutala knockouten ett faktum.

FCR kallar avslutet för “KO of the Night” på sin Facebooksida, där de har lagt ut ett klipp som visar den matchavgörande sekvensen.

KO OF THE NIGHT!

KO OF THE NIGHT!😱🤯 ‼️Watch the replay from FCR 7 at www.fightertv.se‼️#headkick #ko #fcrmma #fightclubrush #fcr7

Publicerat av Fight Club Rush- FCR Söndag 5 juli 2020

Abdallah Habib: “Kunde inte hålla masken”

Habib är en tidigare VM-meriterad thaiboxare. Med helgens seger säkrade han sin andra vinst som MMA-fighter.

– Det känns alltid bra att vinna och särskilt på det här sättet. Jag kunde inte hålla masken. Jag skrek och firade lite för mycket efteråt, så jag hade lite ångest för det eftersom han låg där, säger Abdallah Habib efter matchen.

Men det är ditt ögonblick…

– Ja, men man ska försöka hålla sitt cool, så jag bad om ursäkt för det.

Hela segerintervjun nedan!

WOW! Abdallah Habib kammar hem första MMA-vinsten – knockar Rahmads Stromanis med BRUTAL headkick! 😱Följ segerintervjun LIVE här! 🔥

Publicerat av MMAnytt.se Lördag 4 juli 2020

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara