Medan du sov: Västeråstalangen klar för match på FCR 6

✅ Riskerade att utvisas i december ✅ Klar för match på hemmagalan

Det blir en match för Västeråstalangen Abdurakhman Nasrutdinov ändå. Den 18-årige supertalangen kom till Sverige 2018 från Dagestan och har gjort sig hemmastadd i Västerås. Under förra året imponerade han på många med sin flashiga striking-stil som dessutom rundas av med ett bra markspel.

I december skrev MMAnytt att Nasrutdinov nu riskerade att utvisas – något som enligt uppgifter skulle ske bara någon vecka efter artikeln publicerades. Nu står det klart att så inte är fallet, då Nasrutdinov fortfarande är kvar i Sverige – och matchas på Fight Club Rush 6.

Matchen kommer att ta vid i bantamviktsdivisionen och för motståndet står Uppsala-talangen Morteza Arabzadeh.

BRAVE anordnar flugviktsturnering

För några veckor sedan stod det klart att BRAVE kommer till Sverige. I samarbete med AK Fighting Championship kommer de slå upp portarna till Solna-hallen och bjuda på en spektakulär gala.

I huvudmatchen ska monstertalangen Khamzat Chimaev få sin första titelchans i karriären. Nu meddelar BRAVE att de planerar en flugviktsturnering som ska gå av stapeln senare i år.

I startfältet ser vi bland andra Jose Torres, som nyligen besegrade den svenske talangen Amir Albazi. I turneringen ingår även UFC-veteranen Matheus NicolauMalcolm Gordon och Marcel Adur. Detta rapporterar MMAFighting.

Turneringen går under samma gala där en annan svensk går titelmatch – nämligen Guram Kutateladze. Han åker till Brasilien för att ta sig an organisationens lättviktsmästare den 28 mars.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara