Foton: Skärmdump från Viaplay/Noah K. Murray-USA TODAY Sports

Nurmagomedov utstrypt på UFC Moskva – hånas av Conor McGregor!

✅ Fick UFC-kontrakt - efter hotet ✅ Föll på hemmaplan: "Nurmagotaptap" ✅ Se raderade tweetsen här!

Abubakar Nurmagomedov var en av dem som var med i storbråket på UFC 229, efter superfighten mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor förra året.

Kort efter skandalscenerna hade lagt sig sade UFC:s vd Dana White att de inblandade skulle portas på livstid. Men efter Khabibs hot att lämna den världsledande MMA-organisationen var White tvungen att tänka om.

Istället belönades Abubakar med ett UFC-kontrakt, och nyligen fick vi se hans debut på den pågående galan i Rysslands huvudstad Moskva.

Abubakar kom in i matchen mot tyske David Zawada som kraftig oddsfavorit. Men det blev ingen seger framför hemmapubliken. Abubakar fastnade nämligen i en triangel och tvingades klappa till strypningen redan i matchens första rond.

Se Zawadas snygga avslut nedan (via Twitter):

Conor McGregor: “Han gav upp”

Någon som genast roade sig åt Abubakars nederlag var McGregor, som bland annat kallar honom för “Nurmagotaptap.”

– Han klappade på hans panna. Om du kan klappa på hans panna, då kan du slå hans panna. Han gav upp. En “quitter” avslöjad. Abubakar Nurmagotaptap. För evigt en förlorare, skriver Conor McGregor på Twitter – varpå tweetsen snabbt raderas.

Se skärmdumparna nedan!

McGregor har tidigare hävdat att han fick in kvällens allra sista smäll på UFC 229. Han drämde nämligen till just Abubakar, vilket gav ryssen en stor blåtira efteråt. Något som vidare förklarar varför irländaren nu är så skadeglad.


Mer om McGregor på MMAnytt:


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara