Andreas Ståhl - Foto: Mazdak Cavian MMAnytt
Andreas "Real Steel" Ståhl. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

ACB 91: Andreas Ståhl klar för stora MMA-galan i Malmö

✅ KLART: Forne UFC-fightern går match under ACB:s Sverigedebut! ✅ JUST NU: Biljetterna är släppta - nu till halva priset till de som är snabba!

Nyligen lät den svenske welterviktaren Andreas Ståhl avslöja att han kommer att gå sin nästa match i Malmö den 25 augusti, då en av Europas ledande MMA-organisationer – Absolute Championship Berkut (ACB) – håller sitt första event på svensk mark.

Ståhl offentliggjorde nyheten via Instagram.

Ståhl (11-4 MMA, 1-0 ACB) är en tidigare UFC-fighter som har vunnit två av sina senaste fyra matcher. Efter två raka förluster mot Georgi Valentinov och David Zawada lyckades “Real Steel” senast återvända till segerspåret när han gjorde sin ACB-debut i januari tidigare i år. Det var på ACB 78 i Tjetjenien som svensken ställdes mot ryssen Usman Bisultanov – en match som han gick segrande ur via en brutal teknisk knockout.


RELATERAT: Andreas Ståhl kammar hem BRUTAL vinst på ACB 78 – se matchen här!


Det står ännu inte klart vem Ståhl kommer att möta på ACB 91.

ACB:s Sverigegala hette först ACB 92, men den har nu döpts om till ACB 91 då ett planerat event i London nyligen blev inställt. ACB 91 äger rum i Malmö Arena och biljetterna till galan har nu släppts för försäljning – till halva priset för de som är snabba och gör sina köp innan fredagen den 20 juli klockan 00.00.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ACBAndreas StåhlSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara