Vinner på knock – med 1 sekund (!) kvar: “Helt otroligt”

✔️ VIDEO: Se avslutet här!

MMA-galan Cage Warriors 113 pågår för fullt bakom stängda dörrar i Manchester, England. På eventets underkort fick vi precis se en spännande flugviktsdrabbning mellan engelsmännen Adam Amarasinghe och Jake Bond.

Vissa svenska MMA-fans känner nog igen Bonds namn från Fight Club Rush 3 i Västerås, där han tog sig an svenske Serdar Altas i en fight mellan två tidigare europamästare. Där blev det TKO-förlust – och dessvärre blev det ett liknande resultat för Bonds del även i kvällens match.

Amarasinghe visade sig vara numret för stort för sin landsman. Mot slutet av rond ett var Bond riktigt skakad – innan ett sista slag från Amarasinghe säkrade knockoutvinsten. Avslutet kom med endast en sekund kvar av den första ronden.

– Helt otroligt! vrålar kommentatorn, som får medhåll från sin bisittare.

Se avslutet i videoklippet nedan (via Twitter):

Med segern återvänder Adam Amarasinghe till vinstkolumnen samtidigt som han bygger på sitt professionella record till 5-2. Bond står å andra sidan med ett matchfacit på 3-3 efter den svidande förlusten.


Mer om MMA-galan Cage Warriors 113:


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Cage WarriorsSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara