Adam Westlund klar för match på Excellence Fighting Championship 2

✅ Söders Fight Gym-talangen klar för comeback efter skräckskadan

I april skulle den populäre Söders Fight Gym-produkten Adam Westlund ta sig an stigande talangen Robin Roos från Västerås Fight Club. Ett oturligt knä under sparring, i kombination med avsaknaden av pungskydd gjorde dock att matchen ströks i sista stund.

Westlund drabbades av en otäck skada som hållit honom borta från buren sedan dess.

Nu är Westlund dock klar för comeback i den nystartade organisationen Excellence Fighting Championship. Excellence arrangerar sin andra gala i Sporthallen i Linköping den 12:e oktober och Westlund är inbokad att möta Moe Ahmadi.

Ahmadi tävlade under den första Excellence-galan mot landslagsmannen Oskar “Killer” Biller – men hann inte komma in i matchen. Biller tog hem vinsten via TKO i första ronden.

Westlund har inte tävlat sedan Superior Challenge i december där han i sin proffsdebut besegrade Jeanpier Basauri via enhälligt domslut. Matchen mellan Westlund och Ahmadi är i skrivande stund den enda proffsmatchen som är officiell för galan.

Sedan tidigare är två A-klassmatcher klara: Raymond Johansson mot Abbe Saidov och landslagsmannen Tobias Söderberg tar sig an Jonas Nordborg.

WESTLUND VS. AHMADI 💥Adam Westlund gör comeback efter sin skada och tar sig an ingen annan än Moe Ahmadi på Excellence…

Publicerat av Excellence Fighting Championship Söndag 1 september 2019

Vem vinner mellan Adam Westlund och Moe Ahmadi på Excellence Fighting Championship 2?

 

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara