AK Fighting Championship 3 med The Mauler – här är hela matchkortet!

✅ Tunga namn i flera kampsporter ✅ Alexander Gustafsson tillbaka i ringen ✅ Storgalan avgörs nu på onsdag

Det drar ihop sig inför AK Fighting Championship 3! Nu på onsdag anordnar den svenska MMA-uppstickaren en spännande blandgala med matcher i flera olika kampsporter i Göteborg, där ett flertal stora stjärnor kommer kliva in i buren. Detta efter att man köpt upp Bulldog Media Fight Night, som tidigare anordnat mixade event i Västsverige.

Galan – som äger rum i The Theatre – toppas av en specialattraktion i no gi-grappling där ingen mindre än den svenske MMA- och UFC-legendaren Alexander Gustafsson återvänder till tävlingssammanhang. “The Mauler” väntas enligt UFC-bossen Dana White göra comeback till buren så småningom, men först ska han nu gå en något mer vänskaplig match mot den unga och obesegrade MMA-talangen Anton Turkalj.


LÄS MER: Alexander Gustafssons svar – efter UFC-bossens comeback-besked

LÄS OCKSÅ: MMA-talangen om The Mauler: “Gick fram till mig och sa …”


Sedan tidigare står det även klart att den tidigare boxningsvärldsmästaren Mikaela Laurén gör sin återkomst till ringen. Dessutom ska också thaiboxningsstjärnan Sanny Dahlbeck göra comeback efter sitt långa skadeuppehåll, för att gå en fight om AK-titeln.

AK Fighting Championship 3: Officiellt matchkort

Nu har organisationen färdigställt ett komplett matchkort för onsdagens gala, där även ser framstående MMA-fighters som Zvonimir KraljCornelia HolmBinh Son Le och Sahil Siraj samt ytterligare matcher i både boxning och Muay Thai.

Totalt väntar nio matcher – se det officiella matchkortet nedan!

No gi-grappling: Alexander Gustafsson vs. Anton Turkalj

Titelmatch i Muay Thai: Sanny Dahlbeck vs. Jonte Larsson

Boxning: Mikaela Laurén vs. Paty Ramirez

MMA: Zvonimir Kralj vs. Dawid Sadowski 

MMA: Sahil Siraj vs. Ilia Erastov

MMA: Cornelia Holm vs. Amilia Kapri

Muay Thai: Nasim Kazem vs. Sayed Rohullah Mosawi

Boxning: Hamza Barka vs. Ernad Jaserevic

MMA: Binh Son Le vs. Davud Idibekov

Schema:

Se vilka tider som gäller på onsdag nedan!

  • 16.30: Dörrarna öppnas vid The Theatre
  • 16.30-17.20: Mingel
  • 17.20: Förmatch i amatörboxning
  • 17.30: AK Fighting Championship 3 startar

Ett fåtal biljetter finns fortfarande tillgängliga via Showtic (pris: 645 kronor). Förutom all fighting bjuder kvällen även på liveuppträdande av Hanna Ferm.

AK Fighting Championship 3 sänds live online via Aftonbladet Plus.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
AK Fighting ChampionshipSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara