Al Iaquinta byter spår – vill ha Tony “El Cucuy” Ferguson

✅ Efter att Dustin Poirer bokats in mot Max Holloway i en match om interim-titeln ändrar nu Al Iaquinta strategi ✅ Vill möta forne interim-mästaren Tony Ferguson

Inatt kom nyheten att Max Holloway byter viktklass för ett möte om interim-titeln i lättvikt. Holloway tar sig an den förste motståndaren han någonsin mött i UFC: Dustin “The Diamond” Poirier.

Lättvikt har länge varit i ett osäkert läge utan klara titelutmanare. När nu dessutom Khabib Nurmagomedov vägrar fightas innan november väljer nu UFC att införa ytterligare en interimt-titel.

Topprankade lättviktaren Al Iaquinta tog en titelmatch på kortast möjliga varsel då han på UFC 223: Khabib vs. Iaqinta gick tre ronder med mästaren Nurmagomedov.


Relaterat


Iaquinta reagerade på nyheten genom att utmana den enda lättviktaren i toppen som inte är klar, eller ryktas vara bokad för, en match: Tony Ferguson. Via uteslutningsmetoden kom Iaquinta fram till att Ferguson är nästa naturliga motståndare.

Det verkar som att Ferguson tackat nej till en match med Holloway, om man fritt tolkar Fergusons inlägg på sociala medier.

UFC Stockholm live streaming på Viaplay.se - Missa inte UFC Fight Night: Gustafsson vs. Smith
Kategorier
Al IaquintaSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...