Al Iaquinta drar sig ur Justin Gaethje-matchen: David Teymur är redo!

✅Iaquinta vs. Gaethje är inställd! ✅David Teymur är redo att hoppa in och möta "The Highlight" Gaethje

Den 25 augusti var det tänkt att topp 10-rankade Al Iaquinta och Justin Gaethje skulle ryka ihop i Lincoln, Nebraska men nu meddelar “Raging” Al att han drar sig ur matchen. Iaquinta meddelade ESPN om sitt beslut att dra sig ur matchen men uppgav ingen vidare förklaring. UFC försöker nu hitta en ersättare och David Teymur är en av kandidaterna som visat sitt intresse.


Relaterat: David Teymur utmanar Justin Gaethje efter femte raka UFC-segern


Kevin Lee erbjöds platsen

När det stod klart att Gaethje stod utan motståndare så blev först #5-rankade Kevin Lee erbjuden matchen i slutet av augusti men enligt uppgifter så ska “The Motown Phenom” önskat att ha mer tid att träna innan han återvänder till buren.

#7-rankade Gaethje har just nu två raka förluster efter att ha blivit knockad av både Eddie Alvarez och Dustin Poirier. Han äntrade UFC med ett obesegrat matchfacit och vann sin debut på ett spektakulärt sätt, något som fått honom att blixtsnabbt bli en publikfavorit.

En av dem som försökt att få till en match mot Gaethje är David Teymur som just nu har åtta raka segrar, fem i UFC. Den skönsjungande svensken var senast i buren i början av juni och efteråt tog han tillfället i akt att utmana “The Highlight” Gaethje under The MMA Hour.

 

Vad tycker du om Gaethje vs. Teymur?

 

Kategorier
David TeymurSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara