Otäcka skadan: “Herregud – han bröt benet!”

✅ Påminner om Anderson Silva ⚠️ Varning för känsliga tittare!

Nattens Bellator 226: Bader vs. Kongo bjöd på lite av det mesta i San Jose, Kalifornien. Vi fick bland annat se fina avslut, kontroversiella resultat samt ett otäckt benbrott av Albert Gonzalez  – som för tankarna till den ökända Anderson Silva-olyckan.

Det var när Gonzalez slängde en låg spark mot Tyson Miller som det inte riktigt stod rätt till när han skulle sätta ner foten. Benet var brutet. Miller reagerade nämligen blixtsnabbt med att checka sparken, alltså blockera genom att lyfta upp sitt eget knä, vilket gjorde att Gonzalez smalben gick av på mitten.

Känsliga tittare varnas – se videon nedan (via Twitter):

– Oj, han bröt benet! konstaterar expertkommentatorn John Mccarthy.

– Herregud! reagerar kollegan Mauro Ranallo.

Tredje MMA-matchen för Albert Gonzalez

Gonzalez förlorade därmed matchen via teknisk knockout och har numera ett professionellt matchfacit på 1-2. Det återstår att se hur benbrottet kommer påverka hans karriär framöver. Innan några fler matcher kan bli aktuelle har han hursomhelst en redig skada att ta hand om.

Miller vann å andra sidan sin MMA-debut och är därmed 1-0 som proffs.


LÄS MER: Titelfighten ogiltigförklaras – då blir det kaos i buren!


 

Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah

Svara