“Aldrig igen!” VanZant delar med sig av utmärglade bilder

Paige VanZant delar med sig av utmärglade bilder från sin viktnedgång i stråviktsklassen och säger att hon numera kommer att sikta på flugviktsdivisionen.

Paige VanZant har haft det svårt under den senaste tiden. Hon skulle egentligen ha tävlat under UFC 216 men en serie av skador och sjukdomar gjorde att hon tvingades dra sig ur sin flugviktsmatch mot Jessica Eye.

Matchen mot “Evil” Eye var tänkt att blåsa nytt liv i hennes karriär sedan hon kämpat hårt med viktnedgången för att klara av att tävla i stråviktsklassen.

På sociala medier delar hon med sig av några bilder som visar de problem med viktnedgång som hon haft under sin UFC-karriär:

115lb Paige? Ain’t nobody got time for that!! Haha I can’t wait to wreck shop at 125!!!! Who agrees????

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzantufc) on

Är 4-2 inom UFC

VanZant debuterade för UFC i november 2014 då hon besegrade Kailin Curran och hon vann tre raka inom organisationen innan hon förlorade mot den kommande titelutmanaren Rose Namajunas i december 2015.

Sedan dess har hon knockat Bec Rawlings med en spark som gav henne Performance of the Night-utmärkelsen och i sin senaste match blev hon utstrypt av Michelle Waterson.

“12 Gauge” VanZant säger själv att hon numera siktar på en karriär i flugviktsklassen och med tanke på hur hon ser ut på ovanstående bilder så verkar det vara ett bra beslut.

 

Vad tycker du?

 

Kategorier
Paige VanZantSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...