Alex Pereira klar för debut i UFC – Är den enda som avslutat Israel Adesanya!

✔ Har 2 vinster över "The Last Stylebender" ✔ Kommer tävla på supergalan UFC 268: Usman vs. Covington 2 i november!

MMAnytt rapporterade i början av månaden om att Alex Pereira som är en av de bästa strikerserna inom kampsport hade kommit överens med UFC om förhandlingarna och förväntades skriva på kontraktet efter hans match i kickboxning mot Artem Vakhitov på Glory 78 den 4 september.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

“Poatan” Pereira förlorade dessvärre matchen via majoritetsdomslut men det var inget som påverkade kontraktskrivningen och han är nu klar för sin debut i UFC!

I onsdags gick han ut på sociala medier och la upp en video där han skriver på kontraktet och skickar en hälsning till alla fans och organisationen.

– Hej allesammans, nu är det officiellt, sade Pereira. Stort tack till UFC! Jag är så glad över att vara en del av den här familjen.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Alex “Poatan” Pereira (@alexpoatanpereira)


HETAST JUST NU


Alex Pereira får möta Andreas Michailidis i sin debut!

Pereira gick inte själv ut med vem han kommer debutera mot. Däremot kunde reportrar från MMA Junkie bekräfta med källor som har kunskap om matchningen att det blir mot Andreas Michailidis på UFC 268 den 6 november. Detta blir Pereiras femte framträdande inom MMA och han har ett totalt matchfacit på tre vinster och en förlust. Michailidis är 1-1 i UFC med ett totalt matchfacit på 13-4.

Senast vi såg Pereira tävla i buren var i hans retur till MMA under 2020 efter att ha varit borta från sporten i fyra år. Hans återkomst till MMA blev väldigt lyckad och han avslutade Thomas Powell i den första ronden via en spektakulär knockout på LFA 95 i november.

“Poatan” är en mästare inom kickboxning och han har ett totalt matchfacit inom kickboxning på 33 vinster och 7 förluster. 21 av vinsterna kommer via KO enligt Glory Kickboxing och 2 av vinsterna är över den nuvarande UFC-mästaren i mellanvikt Israel Adesanya.

 

Tror du vi kommer få se Pereira vs. Adesanya i UFC?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Alex PereiraNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara