Alexander Emelianenko släppt från fängelset – Eurasia Fight Nights är intresserade

Ryssen Alexander Emelianenko är från och med idag en fri man efter att ha avtjänat mindre än två år av sitt fyra och ett halvt år långa fängelsestraff för våldtäkt och redan nu finns det ett intresse för honom.

Interfax.ru rapporterade idag att våldtäktsdömde Alexander Emelianenko (23-7) idag har blivit villkorligt frigiven efter att ha avtjänat mindre än två år av det 4,5 år långa fängelsestraff han dömdes till för att ha förgripit sig sexuellt på sin hushållerska, stulit hennes pass och för att ha drogat henne. Han har hela tiden hävdat att han är oskyldig då detta enligt honom ska ha skett i samförstånd.

Han släpptes ur fängelset på grund av gott uppförande och ska nu jobba för den ryska kriminalvården i två år och 23 dagar samt avstå 10% av sin lön till den ryska staten.

Trots straffet är organisationer redan intresserade av Fedor Emelianenkos (36-4, 1 NC) lillebror. En av dem är Eurasia Fight Nights som till och med har en tilltänkt motståndare till den nyligen frisläppte tungviktaren: Antônio “Bigfoot” Silva (19-11, 1 NC) som i oktober släpptes av UFC och gick match mot Ivan Shtyrkov (5-0) förra veckan men förlorade via enhälligt domslut.

Silva ska enligt uppgift ha pratat med Eurasia Fight Nights om en eventuell match mot Emelianenko och han sade till Sovsports.ru att han är intresserad av match.

Via BloodyElbow.com:

“To be honest, I almost do not know anything about [Fedor’s] brother. I hear only what you have already said that he recently got out of prison. Fight? If there is an offer, we will certainly consider. But I can only wish him all the best, and to resume a career as soon as possible.”

Vad tycker du om denna matchning?

Kategorier
Eurasia Fight NightsNyheterSenaste NyttZ-Klistrad artikel
3 Kommentarer
 • jlz
  24 November 2016 at 08:20

  Jag förväntar mig att Alexander Emilianenko kommer få en del skit av de vita knecktarna i kommentarfältet. Men han kan fan slåss.
  Ser fram emot att se honom tillbaka i ringen

  • Lallarn
   25 November 2016 at 04:58

   Förtjänar han inte en del skit?

 • Marcus Wiking
  24 November 2016 at 09:40

  Han ser verkligen totalt livsfarlig ut

 • Svara