Alexander Gustafsson svenska fans
Alexander "The Mauler" Gustafsson. Foto: Khim Hjern/MMAnytt

Alexander Gustafsson till Jon Jones: “Kommer fortfarande avsluta dig!”

✅ "The Mauler" reagerar på UFC 232-nyheten

Den svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson har nu reagerat på nyheten om Jon Jones dopingtest och UFC 232:s flytt till Los Angeles. Via Twitter hade “The Mauler” följande att säga om den märkliga situationen:

 – Nu förstår vi alla varför du inte tog några VADA-tester. Du kan gå på raketbränsle, jag kommer fortfarande avsluta dig Jon!

UFC 232 flyttades från Las Vegas till LA på grund av att kommissionen i Nevada inte ville sanktionera returmötet mellan Jones och Gustafsson, efter att “Bones” återigen testat positivt för ett spårämne av steroiden turinabol. Enligt USADA och flera dopingexperter tyder dock inget på att Jones har dopat sig på nytt. Restprodukten ska istället ligga kvar från dopingskandalen förra sommaren, en förklaring som kommissionen i Kalifornien köper och därför låter matchen ske där istället.

UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2 går nu av stapeln i The Forum i Inglewood natten mellan den 29-30 december svensk tid.


LÄS MER: Jon Jones testar positivt igen – UFC 232 flyttas till LA!

LÄS OCKSÅ: Jon Jones släpper uttalande om UFC 232-kaoset: “Jag är ren”


 

Kategorier
Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara