Alexander Gustafsson vinner comebacken i Göteborg!

✅ Besegrar unga talangen: "Var stark som fan ..."

Alldeles nyss agjordes huvudmatchen på AK Fighting Championship 3 i Göteborg, där vi fick se ett svenskmöte i no gi-grappling mellan UFC-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson och MMA-talangen Anton Turkalj.

Hela matchen utspelade sig på fötter med en hel del klinch, då ingen fighter lyckades få ner den andre – även om Gustafsson var nära med ett par nedtagningsförsök i slutet av matchen. Efter tio minuters kamp utsågs Gustafsson till vinnare via enhälligt domslut.

Enligt UFC-bossen Dana White väntas Alexander Gustafsson återvända till UFC så småningom. Men enligt honom själv får vi se vad som händer, även om den svenske legendaren också hintade om att kanske prova sig på tungviktsdivisionen i sin segerintervju i ringen.


LÄS MER: Avslöjar: “The Mauler” planerar UFC-comeback!


Se MMAnytts exklusiva segerintervju med Alexander Gustafsson i videon ovan!

Kolla även in vår exklusiva intervju med Anton Turkalj efter matchen:

Liveintervju med Anton Turkalj som gick tiden ut med Alexander Gustafsson!

Publicerat av MMAnytt.se Onsdag 11 december 2019

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara