“The Mauler” har ett meddelande – till det svenska folket

✔ Den svenske världsstjärnan har något att säga

Krisen som råder sedan coronavirusets utbrott i världen är något som påverkar oss alla på ett eller annat sätt. Förbud mot folksamlingar har slagit hårt mot idrotten, och för närvarande hålls nästan inga MMA-tävlingar alls.

Nu väljer den svenske UFC-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson att skicka ett meddelande till det svenska folket. I sitt uttalande vädjar han till alla att hålla sig säkra i dessa “galna tider”.

– Jag hoppas att ni alla håller er säkra där ute, galna tider! Ta hand om er själva och de ni älskar, så kommer vi förhoppningsvis att besegra det här jäkla viruset! skriver Gustafsson.

Via Instagram:

View this post on Instagram

I hope u all stay safe out there,, crazy times!!! Take care of yourself and loved ones and hopefully we beat this damn virus!!

A post shared by Alexander Gustafsson (@alexthemauler) on

Alexander Gustafsson – pensionerad?

Gustafsson är officiellt pensionerad från MMA, men gick nyligen en match i grappling mot den unge talangen Anton Turkalj. Den matchen vann “The Mauler” via domslut.

Under det senaste halvåret har det dock ryktats om en UFC-återkomst för Gustafsson. Bland annat har UFC-presidenten Dana White sagt till MMAnytt att svensken vill göra comeback.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...