Uppgifter: Alexander Gustafsson går huvudmatch på UFC Stockholm

✅ Toppmöte mot Anderson ryktas vara i görningen

UFC planerar att återvända till Sverige i den första juni och nu uppges en spännande huvudfight vara i görningen för galan i Stockholm. Ingen mindre än den svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson ryktas nu ta sig an den topprankade amerikanen Corey Anderson i ett spännande lätt tungviktsmöte.

UFC ska ha inlett diskussioner med bägge parter, enligt källor till MMAnytt. MMA-journalisten Vicktor Winquist. var först med att rapportera om uppgifterna.

I skrivande stund är varken själva galan eller matchen officiellt bekräftad av UFC.

Utmanade Corey Anderson – vill hämnas Ilir Latifi

Kort efter årsskiftet skickade “The Mauler” iväg en utmaning till Anderson – med UFC London i åtanke. Det var dock för tidigt för “Overtime,” som tackade nej till förslaget av goda skäl.

Men av de senaste ryktena att döma verkar alltså matchen nu bli aktuell för UFC Stockholm istället.

Både Gustafsson (18-5 MMA, 10-5 UFC) och Anderson (12-4 MMA, 9-4 UFC) gick sina senaste matcher på nyårsgalan UFC 232. Gustafsson förlorade där en titelmatch mot rivalen Jon Jones via teknisk knockout, medan Anderson å andra sidan kammade hem en enhällig domslutsvinst över “The Maulers” vän och träningskamrat Ilir Latifi.


OMRÖSTNING: Vilka fighters vill ni se debutera på UFC Stockholm?


Vad tycker du om Alexander Gustafsson vs. Corey Anderson som huvudmatch på UFC Stockholm? Kommentera!

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Alexander GustafssonSenaste NyttUFC Stockholm

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...