NEEEJ! Alexander Gustafsson förlorar stormatchen på UFC Stockholm!

✅ Andra raka förlusten för "The Mauler" ✅ Svenske stjärnan avslutad i Globen!

Alldeles nyss avgjorde huvudmatchen på UFC Stockholm i Globen. Där fick vi se ett spännande toppmöte i lätt tungvikt mellan svenske Alexander Gustafsson och amerikanen Anthony Smith.

Det kom att bli en jämn match som började något avvaktande – och som svängde fram och tillbaka. Dessvärre slutade matchen i ännu ett nederlag för “The Mauler,” som nu har förlorat två matcher i rad. Detta efter att “Lionheart” lyckades få svenskens rygg och sätta en rear-naked choke, som tvingade Gustafsson att klappa.

Se highlights nedan (via Twitter):

Detta var Gustafssons första fight sedan den förlorade titelmatchen mot rivalen Jon Jones, och det här var första gången vi såg svensken förlora i Globen.


LÄS MER: Chockbeskedet på UFC Stockholm: Alexander Gustafsson går i pension!


Gustafsson vs. Smith: Resultat och statistik

Officiellt resultat: #4 Anthony Smith besegrade #2 Alexander Gustafsson via submission (rear-naked choke) i rond 4 (2:38)


RELATERAT: UFC Stockholm: Resultat & Statistik


 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Alexander GustafssonSenaste NyttUFC Stockholm

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...