Se hela matchen mellan Alexander Gustafsson och Glover Teixeira här!

✅ VIDEO: "The Maulers" bästa fight någonsin?

Nästa helg är det dags för en ny UFC-fight i på hemmaplan för den svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson. Och Globen, där matchen äger rum, är en arena där “The Mauler” har haft gott om flyt tidigare.

Sist Gustafsson fightades i Globen bjöd han på sin kanske bästa insats någonsin i buren, när han tog sig an den då nummer 2-rankade brasilianaren Glover Teixeira. Se hela matchen i videon ovan!

Alexander “The Mauler” Gustafsson (vänster) och Glover Teixeira (höger). Foto: Khim Hjern/MMAnytt

Möter Anthony Smith på UFC Stockholm

UFC Stockholm går av stapeln den första juni. Galan toppas av en femrondare i 93-kilosklassen där Gustafsson, som har utmanat om bältet vid tre tillfällen, tar sig an amerikanen Anthony Smith – divisionens senaste titelutmanare.

Ett fåtal biljetter finns fortfarande kvar – se hela prislistan här.

Alexander Gustafsson möter Anthony Smith i huvudmatchen på UFC Stockholm, som äger rum i Globen den första juni. Foto: USA TODAY Sports


Mer om UFC Stockholm på MMAnytt:


 

Kategorier
Alexander GustafssonSenaste NyttUFC Stockholm

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...