Alexander Volkanovski gör det igen – skräller mot Jose Aldo!

✅ Alexander "Den Store" vinner 17:e matchen i rad! ✅ Får han nästa titelchans?

Alexander Volkanovski fortsätter gå från klarhet till klarhet.

Under nattens UFC 237: Namajunas vs. Andrade i Rio de Janeiro, Brasilien lyckades australiensaren kamma hem sin största vinst hittills i karriären, när han besegrade Jose Aldo på den forne fjäderviktsmästarens hemmaplan.

Volkanovski låg hela tiden steget före och mixade slag och sparkar, samt grappling när det behövdes. Och efter tre imponerande ronder var det inget snack om saken. “The Great” erhöll sin sjunde raka UFC-vinst – och 17:e raka seger överlag – via enhälligt domslut.

“Jag borde vara nummer ett”

– Jag är näst på tur, 100 procent. Jag är den enda som är obesegrad i topp tre – jag borde vara nummer ett, sa Alexander Volkanovski bland annat i sin segerintervju, syftandes på en potentiell titelchans.

Aldo fick å andra sidan en två matcher lång vinstsvit bruten. Detta var första gången i UFC-karriären som brasilianaren förlorade en match som inte var om bältet.

Officiellt resultat: #4 Alexander Volkanovski besegrade #1 Jose Aldo via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 30-27).

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC 237

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...