UFC 251: Nya mästaren kan försvara titeln på hemmaplan

✔️ Erövrade titeln genom dominant vinst

Max Holloway var länge den odiskutable mästaren i fjädervikt. Tills han stötte på en man vid namn Alexander “The Great” Volkanovski. “Blessed” fick se sig besegrad på samtliga domares poängkort – där en av dem inte gav den forne mästaren en enda rond.

Sedan vinsten har det varit oklart vem Volkanovski ska möta härnäst. Han har blivit utmanad av bland andra den bältessamlande Henry Cejudo.

Daily Telegraph kunde tidigare i veckan rapportera att det inte blir någon tredje titel för Cejudo, då Volkanovski istället går en retur mot just Holloway. Returen ska ta vid på Volkanovskis hemmaplan: UFC 251 i Perth, Australien.

“The Great” har vunnit 18 raka matcher och är obesegrad sedan 2013. Den före detta rugby-spelaren gjorde sin UFC-debut 2016 och har sedan dess åtta vinster i divisionen, där han besegrat stornamn som Jose Aldo och Chad Mendes.

UFC 251 planeras gå av stapeln den sjunde juni och på kortet ska även Valentina Shevchenko försvara sin titel mot Joanne Calderwood.

Vem vinner returen mellan Alexander Volkanovski och Max Holloway?

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara