Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Medan du sov: Alexander Volkov siktar in sig på världstoppen i tungvikt

✅ "Jag har ouppklarade affärer med..."

Den långe ryske tungviktaren Alexander Volkov tog i helgen sig tillbaka till vinstkolumnen. På hemmaplan besegrade han den kontroversielle Greg Hardy via domslut.

Det var Volkovs 31:a vinst i karriären och revanscherade honom efter hans första förlust i UFC mot Derrick Lewis. Efter matchen berättade Volkov att han nu är tillbaka i jakten på tungviktsbältet och har ställt in siktet på två potentiella motståndare.

Å ena sidan vill han möta den forne mästaren Junior dos Santos, som han menar att han har något att bevisa mot. Detsamma gäller den väldigt rutinerade Alistair Overeem.

Jag vill tillbaka till toppen så snabbt som möjligt. Jag känner att jag har ouppklarade affärer med Dos Santos och Overeem. Båda är bra val, sade Volkov efter matchen.

Joanna Jedrzejczyk fortsatt fokuserad på stråviktstiteln

Joanna Jedrzeczyk GOAT

Joanna Jedrzejczyk tog sig nyligen tillbaka till vinstkolumnen efter ett misslyckat försök att erövra flugviktstiteln mot antagonisten Valentina Shevchenko. Trots förlusten har hon inte gett upp på drömmarna att återigen bli flugviktsdrottning – men har ett mål innan dess: att återigen erövra stråviktstiteln.

Hon förlorade sin titel mot Rose Namajunas via brutal knockout redan i första ronden. I returmötet gick matchen fem ronder och Namajunas vann återigen. Sedan dess har Namajunas förlorat titeln till Jessica Andrade, som i sitt första försvar i Kina förlorade titeln till Weili Zhang.

Självklart kommer jag att fightas i flugvikt igen. Men först vill jag bli stråviktsmästare en gång till i mitt liv, sade Jedrzejczyk till MMAFighting.

Jag ser verkligen fram emot att gå in i buren mot Weili Zhang.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

UFC ODDS
UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...