"The Notorious" Conor McGregor. Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

“Conor McGregor har ingen själ, inget hjärta och inga cojones”

✅ Utspelet: "Han är slut"

UFC-stjärnan Conor McGregor har inte mycket kvar att ge som MMA-fighter.

I alla fall inte om man frågar stjärnmanagern Ali Abdelaziz, som bland annat representerar den obesegrade lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och topprankade Justin Gaethje.


RELATERAT: Avslöjar: Skadan stoppade McGregor – från att möta publikfavoriten


Ali Abdelaziz om Conor McGregor: “Ligger i kulturen”

Abdelaziz har på senare tid försökt få till ett möte mellan Gaethje och McGregor. Nu ställer han sig dock skeptisk till huruvida “The Notorious” kommer gå med på den matchen. Anledningen? Nurmagomedov har redan “tagit hans själ.”

– Hörni, Conor McGregor är slut. UFC försöker lista ut hur man kan mjölka ur de sist pengarna med honom, eftersom han fortfarande är en av sportens största stjärnor. Det kan vi inte förneka. Men mannen har ingen själ, han har inget hjärta och han har inga “cojones.” Jag tror det är så för både honom och hela hans team, förutom ett fåtal. Det ligger i kulturen. Kulturen här (Dominance MMA, Abdelaziz management, reds. anm.)? Alla är gangsters. Kulturen där? Alla ger upp. Så är det, säger Ali Abdelaziz i en intervju med MMA Junkie.

Vill ha rematch mot Khabib Nurmagomedov

McGregor själv har desperat försökt jaga en rematch mot Nurmagomedov, efter att han förlorade den första titelmatchen mot rivalen via submission förra hösten. Det mesta pekar dock på att det inte kommer bli av härnäst, då Tony Ferguson står på tur för en chans på bältet.

Och innan McGregor kan boka in någon ny UFC-fight har han först en rättegång, som är bokad till fredagen. Stjärnan riskerar nämligen sex månaders fängelse för misshandel, efter skandalvideon som visat hur han klipper till en 50 år gammal man på en bar i Dublin.


LÄS MER: Conor McGregor riskerar sex månaders fängelse

LÄS OCKSÅ: Därför är Khabib inte redo att skaka hand med Conor McGregor – ännu


 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara