Stjärnmanagerns oväntade hyllning till Jake Paul – Tror han slår McGregor!

✔ "Han är äkta"

YouTubestjärnorna och brödraparet Jake och Logan Paul har tagit kampsportsvärlden med storm sedan de börjat boxas – och får nu oväntat medhåll från stjärnmanagern Ali Abdelaziz. Paul-bröderna har fått mycket hat från kampsportsfans, samtidigt så är Abdelaziz en av de mest kontroversiella figurerna inom MMA i dagsläget.

Det finns dock särskilda aspekter, utöver ett flertal kontroverser, som för ihop dessa olika partier: ill vilja mot den irländska superstjärnan Conor McGregor. Jake Paul utmanade McGregor i en video där han hånade irländaren samt hans fru.


HETAST JUST NU


Denna antagonism verkar dock ha fallit Abdelaziz i smaken, något han förtydligar i en nyligt genomförd intervju.

“Han är äkta”

– Jake Paul. jag gillar den här killen, sade Abdelaziz till TMZ. Vet ni varför? För att han är äkta. När han pratade om Conors fru, sade [Paul] att [McGregor] pratade om Khabibs fru. Jag gillar Jake Paul. Jag tror han spöar skiten ur Conor, hans lagkamrater, alla de grabbarna.

– Jag gillar hans bror [Logan] också, tillade Abdelaziz. De skapade något från ingenting. Även Mike Tyson gillar dessa killar. Mike är min vän.

Logan Paul är för tillfället inbokad att möta Floyd Mayweather Jr den 20:e februari. Jake Paul länkades till en match mot Ben Askren, som den förstnämnde nu verkar ha dragit sig ur. Båda fighters har hittills tävlat i två boxningsmatcher var, där Logan Paul har ett matchfacit på 0-1-1 medan Jake Paul har två vinster via knockout.

Oavsett hur ogillade Paulbröderna är av många kampsportsfans går det inte att neka faktumet att de skapat mycket uppmärksamhet, och att de redan hittat vänner på MMA-scenen.

 

Är detta det sista gången vi ser Ali Abdelaziz och Jake Paul på samma sida?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...