Stjärnmanagern pressas om terrorist-ryktena – vägrar svara

✅ Hade Conor McGregor rätt i sina anklagelser? ✅ Här ställs de tuffa frågorna - till Ali Abdelaziz

Ali Abdelaziz är minst sagt en kontroversiell figur. En googling på stjärnagentens namn leder en till flera rykten om en bakgrund som terrorist och informatör – något som inte minst lyftes av superstjärnan Conor McGregor inför megafighten mot Khabib Nurmagomedov i höstas.

Samtidigt är Abdelaziz utan tvekan en av sportens mest framgångsrika managers – om inte den allra främsta. Förutom Nurmagomedov representerar han flera mästare och framstående MMA-fighters, både i UFC likväl som i andra framstående organisationer. Till och med den svenske stjärnan Ilir Latifi har valt att ansluta sig till Abdelaziz management – och trots alla rykten så är det väldigt tydligt att alla hans fighters är väldigt nöjda med honom som agent.

Så varför har Abdelaziz aldrig någonsin besvarat de grova anklagelser som riktats mot honom? Den frågan – och flera andra – pressades han nyligen med under en längre intervju med Luke Thomas MMA Fightings “The MMA Hour”. Kolla in videon ovan!


Mer om Ali Abdelaziz på MMAnytt:


 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...