Managern till attack – mot Tony Ferguson: “Är helt dum i huvudet”

✔ Utspelet: "Måste sluta upp ..."

Den 18 april är den obesegrade UFC-mästaren Khabib Nurmagomedov tänkt att försvara lättviktsbältet mot Tony Ferguson. På grund av den rådande coronakrisen är dock platsen oklar i nuläget, men varken UFC:s vd Dana White eller Nurmagomedovs manager Ali Abdelaziz tvivlar på att stormatchen kommer bli av på utsatt datum.

Man verkar till och med vara beredd att flytta galan hela vägen från New York till Kongo, för att rädda titelfighten.

Men även om Abdelaziz inte oroar sig över coronavirusets påverkan på sin klients match, så finns det annat som han stör sig på. Nämligen Tony Fergusons bisarra träningsmetoder.

– Det enda jag oroar mig över är att den här dumma jäveln ska skada sig själv, när han lallar runt sådär. Han är dum, säger Ali Abdelaziz till TMZ Sports.

“Tony Ferguson behöver ett riktigt team med riktiga coacher”

Abdelaziz menar att Ferguson “måste sluta upp” att sparka på stolpar annat som riskerar att sluta illa.

– Han behöver ett riktigt team med riktiga coacher, som verkligen håller koll på honom. Den här mannen tränar sig själv. Han är en grym fighter, ja – en fantastisk fighter. Men han är helt dum i huvudet.

Det återstår att se var och hur UFC 249: Khabib vs. Ferguson kan lyckas räddas – eller om stormötet tvingas ställas in för femte gången på grund av coronaviruset.

Se hela intervjun med Ali Abdelaziz i videon nedan (via YouTube):

Kategorier
Senaste NyttTony FergusonUFC 249

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara