Aljamain Sterling svarar TJ Dillashaw: “Snubben fuskar fortfarande!”

✔ "Han hittar fortfarande sätt att fuska på!"

Den 22 oktober kommer Aljamain Sterling sätta sin bantamviktstitel på spel när han tar sig an den forne mästaren TJ Dillashaw i den delade huvudmatchen på UFC 280 i Abu Dhabi. Trots att det nästan är två månader kvar tills galan går av stapeln har de två atleterna redan börjat med trashtalket. Efter att nyheterna om att matchen mellan de två blev officiell gick Dillashaw ut med ett uttalande där han sa att Sterling inte är en farlig fighter och ständigt försöker göra sina matcher till en “snoozefest”.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Nu har “Funk Master” Sterling svarat Dillashaw i en intervju på “The MMA Hour” med Ariel Helwani där han berättade att han bland annat kommer vara den starkare och större fightern i buren.

– Det är atleterna som tar över sporten, sade Sterling. Så han kan säga vad han vill, jag kommer vara smartare, snabbare, starkare och större än honom i buren. Så vi kommer att få se vem som är den farligaste fightern i divisionen.

– Detta är viktklassen som alla säger är den tuffaste och jag sitter på tronen, och han säger att jag inte är farlig? Vad säger det om alla andra? För mig så är det bara snack, han försöker bara få sig själv att må bättre. Men jag vet vad jag kommer att göra den 22 oktober när vi möts och vi får se då vad som händer!


HETAST JUST NU


Aljamain Sterling påstår att TJ Dillashaw fortfarande fuskar!

Sterling fortsatte sedan med att gå in på Dillashaws förflutna och tror inte att han slutat med att fuska efter att han åkt fast för doping.

– Dillashaw var på samma kur som Renan Barao, sade Sterling. Oavsett vad det var så tog Dillashaw definitivt något ej tillåtet. Dina lagkamrater avslöjade dig för flera år sedan, det fanns rykten om det långt innan Cody Garbrandt berättade det under en presskonferens. Men vad ska jag göra? Sitta här och klaga och säga – “jag hör att han fuskar, låt mig tjalla på honom?”.

– Dillashaw är nog lite osäker i sin egen förmåga till att slåss, därför känner han att han behöver något extra som kan få honom att prestera. Är det inte intressant hur han blev knockad av Henry Cejudos tå för att sedan komma tillbaka och ta monsterslag från Cory Sandhagen?

– Snubben fuskar fortfarande, han hittar fortfarande sätt att fuska på. En gång en fuskare, alltid en fuskare. Och det kommer bli riktigt härligt att spöa en snubbe som honom.

Dillashaw åkte fast för doping efter hans titelmatch mot Cejudo under 2019. Han återvände till sporten under 2021 där han tog hem ett delat domslut mot Sandhagen.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Aljamain SterlingSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...