Allstarstalangen vill dominera i debuten: “Kör över honom, enkelt”

✔ "Stående har han ingenting att uppvisa"

Svensk-dagestanniern Abdurakhman Nasrutdinov har kallat Allstars Training Center i Stockholm hem under de senaste åren och spås en ljus framtid inom MMA. På lördag den sjätte mars tar han sig an den engelske talangen Ashley Kilvington. Mötet sker i den delade huvudmatchen på Fight Club Rush 8 (FCR 8) den sjätte mars – den första svenska MMA-galan som kommer att sändas på världsledande UFC Fight Pass.

Nasrutdinov har imponerat som amatör med avslut över Morteza Arabzadeh och Benjamin Dehesi. Utöver det har han en explosiv stil både stående och på marken och är extremt svår att lista ut. Hans träningskamrater talar högt om honom och hittills har han enbart övertygat. Det enda nederlaget Nasrutdinov stött på kom via delat domslut på FCR 7 mot Pancrase Gyms Basir Safdari.


RELATERAT


Inför galan talade Nastrudinov med MMAnytt och avslöjade att han inte kollat upp sin motståndare alltför mycket men är trots det redo för att dominera.

– [Jag] har sett en av hans matcher, [jag] vet inte så mycket om honom, men det enda han gör är försöka ta ner och submitta, men det är vi redo för, säger Nasrutddinov till MMAnytt via en tolk. Stående har han ingenting att uppvisa.

Med tanke på vad Nasrutdinov säger om Kilvingtons stil skulle man kunna tro att han ser sin striking som en potentiell fördel. Den stigande Allstarstalangen ser sig dock som överlägsen i alla möjliga distanser.

– Det spelar ingen roll. Brottning, stående, striking, vi kör. Vill han brottas så brottas vill han köra stående så kör vi stående, inga problem.

– Vi kollar inte för långt fram den enda målet är Ashley Kilvington. VI kör över honom, enkelt, inga problem. Sedan får vi se hur

Vem vinner den delade huvudmatchen: Abdurakhman Nasrutdinov eller Ashley Kilvington?

Foto: Stefan Romare

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...