Amanda Cooper förbannar Mackenzie Derns viktmiss: “Jag ska krossa henne”

🎦VIDEO + TEXT ✅Dern har missat viktgränsen i 43 % av sina matcher ✅Amanda Cooper nära till tårar men lovar att "slå henne i ansiktet och krossa henne"

BJJ-stjärnan Mackenzie Dern har fått massor av uppmärksamhet sedan hon gjorde sin MMA-debut i mitten av 2016. Trots att en hel del är intresserade av att se vad hon kan åstadkomma i buren så verkar hon inte lika sugen på att ta sin karriär lika seriöst. Efter helgens invägningar står det klart att hon missat vikten för tredje gången, en extremt hög siffra med tanke på att hon ska gå sin sjunde match i helgen. Dern har fått utstå massiv kritik och hån på sociala medier men en som en drar på smilbanden är hennes motståndare Amanda Cooper som i en känslofull intervju förklarar vad hennes plan är.


UFC 224: Jack Hermansson invägd och klar – Dern missar grovt


Relaterat:

Kategorier
Senaste NyttUFC 224

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara