Extrema tilltaget: Så ska bråken stoppas – på stjärngymmet

✔️ Colby Covington-regeln? ✔️ Tränaren: ”Mitt fel”

För några år sedan riskerade Colby Covington att bli sparkad av UFC. Då drog han i en ny växel – och började snacka skit om flera fighters i divisionen. Under tiden har detta eskalerat, vilket har bidragit till att det även skurit sig inom hemmaklubben American Top Team.

Förra veckan gick “Chaos” ut och bad om ursäkt till en ATT-medlem, Dustin Poirier, för att ha sågat honom i en intervju. Detta efter att Covington givit ett löfte till Dan Lambert, som är både amerikanens manager och grundare av American Top Team, att sluta snacka skit.

Nu har teamet valt att ta det hela ett steg längre och har implementerat en nolltolerans för skitsnack inom laget. Lambert är orolig att bråken mellan framför allt mellan Covington, Jorge Masvidal och Joanna Jedrzejczyk.

“Om du inte har ett kontrakt för en fight med någon i gymmet, är det strängt förbjudet att snacka skit om andra på klubben. Följs inte detta får de gå och träna någon annanstans,” sade Lambert till MMAfighting.

Covington vägrar släppa bråket med Masvidal

Den före detta interim-mästaren Covington verkar dock inte riktigt vara redo att gräva ned stridsyxan med BMF-mästaren Masvidal. De två var tidigare goda vänner, men vänskapen har på senare tid sinat.

“Chaos” har under senaste tiden fortsatt attackera Masvidal och sade bland annat att han ska möblera om ansiktet på den kubansk-födde amerikanen.

“Om du vill bli utskämd inför hela världen, kom då! Jorge snackar om att slåss på gatan, men vem ska betala dina sjukhuskostnader?

När jag bryter din käke i oktogonen står i alla fall UFC för din sjukhusvistelse. Men jag tror inte han vågar möta mig, han är smartare än så.”

Kommer lösningen att fungera för American Top Team?

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...