Amir Albazi och Ryan Curtis - Foto via Instagram

Medan du sov: Svenske Amir Albazi klar för ny match i BRAVE

✅ London-baserade svensken möter irländsk talang

För en tid sedan gick svenske Amir “The Prince” Albazi sin tuffaste match i karriären mot dubble världsmästaren Jose Torres.

De två drabbade samman på BRAVE CF 23 i april. Tyvärr gick det inte vägen för Albazi som under hela matchen gjorde det tufft för Torres.

Nu är Albazi klar för match mot nytt tufft motstånd – nämligen talangen Ryan Curtis.

Curtis har ett matchfacit på 5-1-0 och är SBG-tränaren Owen Roddys elev. Han kommer till matchen med en TKO-vinst i första ronden under Bellator 217 – en vinst som tog honom tillbaka till vinstkolumnen.

Albazi å andra sidan hade elva raka vinster innan förlusten mot Torres. Han var inbokad att möta Blaine O’Driscoll i juli men matchen blev inte av.

Matchen mellan Albazi och Curtis äger rum den 15:e november.

Öppna träningar inför UFC Tampa

Fight night drar sig allt närmare i Tampa, Florida. Huvudmatchen är ett viktigt möte i stråviktsdivisionen när forne mästaren Joanna Jedrzejczyk tar sig an den omåttligt populära Michelle “Karate Hottie” Waterson.

På kortet ser vi dessutom BJJ-legenden Rickson Graciess on Kron Gracie göra sin andra match i UFC efter succén i debuten.

Mackenzie Dernsvår för henne att övertyga UFC om är också tillbaka efter graviditeten – i en match som var .

Inför galan anordnade UFC öppna träningar med några av deltagarna på huvudkortet – dessa kan ni se nedan!

Joanna Jedrzejczyk

Michelle Waterson

Kron Gracie

Mackenzie Dern

Artem Lobov vs. Jason Knight 2 klar för BKFC

Bare Knuckle Fighting Championships fortsätter att boka in UFC-fighters. Denna gång är det en retur mellan den populäre Artem Lobov och Jason Knight.

De två möttes i april i en riktigt blodig match. Nu möts de i en rematch den 19:e november i Biloxi, Miss. Detta rapporterar MMAjunkie.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...