Anderson Silva accepterar Jake Pauls erbjudande – Men med en twist!

✔ "Nästa match kan bli mot Logan Paul"

Efter sin framgångsrika retur till boxningen välkomnades forne UFC-mästaren Anderson Silva att arbeta med YouTube-bröderna Jake Paul och Logan Paul.

Silva besegrade Julio Cesar Chavez Jr via delat domslut på boxningsgalan Tribute to the Kings huvudkort. Den före detta UFC-mästaren visade upp gamla takter när han dansade runt i ringen och landande slag med imponerande färdighet.

Hans prestation fick uppmärksamhet av den yngre brodern Jake Paul som sa att det skulle vara en ära att slåss på samma event som Silva.

– Respekt till Anderson Silva. Det vore en ära att ha honom mot Roy Jones Jr på samma kort som [Tyron Woodley] och mig, skrev Jake Paul på sociala medier.

Silva hade också varma ord till Paul-bröderna. Han tackade ja till Jakes erbjudande och passade även på att utmana Logan!

 — WOW! Ja, absolut, sade Silva via MMAjunkie. Jag respekterar dem båda (Logan och Jake). Jag har ett bra förhållande till båda bröderna, och ja, jag tror också det är möjligt. Det är en fajt, men det är underhållning.

— Logan och hans bror är fantastiska killar. De gillar att snacka, men de är bra människor. Jag respekterar båda och jag respekterar sporten. Allt är möjligt, jag tror att nästa match kan bli mot Logan Paul, kanske.HETAST JUST NU


Härnäst för bröderna Paul och Anderson Silva

Jake Paul kommer att möta den före detta UFC-mästaren Woodley den 28:e augusti i en professionell boxningsmatch.

Trots att Jake Paul gav förslaget att Silva skulle möta Jones Jr verkar Silva mer inne på en match mot storebror Paul. Silva har visserligen tidigare i sin karriär uttryckt ett intresse för att möta Jones Jr, men den matchen blev aldrig av då Silva var under kontrakt med UFC.

Dörrarna står sannerligen öppna för Silva som har flera alternativ inför framtiden. Kanske blir det ytterligare en match i boxning, eller någon annan kampsport. Silva ser hur som helst positivt på framtiden.

Vem vill du se Silva möta härnäst?

 

🔗 Karl Albrektsson vinner spelas till 1.62 hos Betsafe - Rygga spelet här! 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Kategorier
Anderson SilvaJake PaulSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Bellator ODDS
Bellator 268: söndag 00:0012
Karl Albrektsson - D. Yagshimuradov1.622.18
Benson Henderson - B. Primus1.861.86
Ryan Bader - Corey Anderson2.281.57
Vadim Nemkov - Julius Anglickas1.303.20
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
UFC ODDS
UFC Fight Night 195: söndag 04:0012
A. Ladd - N. Dumont1.702.20
A. Arlovski - C. Felipe1.921.92
Jim Miller - E. Gonzalez1.442.88
M. Fiorot - M. Bueno Silva1.442.88
J. Marquez - J. Wright1.403.05
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...