Anderson Silva avslöjar när han tänker pensionera sig!

✔ Har ett bestämt datum för när han lägger handskarna på hyllan!

Den forne UFC-mästaren i mellanvikt Anderson “The Spider” Silva har några år kvar att tävla enligt honom själv och han planerar att göra det mesta av de åren han har kvar i MMA- och boxningsvärlden.

Silva är aktuell i sin andra boxningsmatch sedan vinsten över Julio Cesar Chavez Jr. som ägde rum i juni detta år. “The Spider” visade att han är att räkna med när det kommer till boxning och bjöd på en fin prestation som slutade med en seger via delat domslut.

I helgen kommer han att möta forne mästaren och UFC:s Hall Of Famer Tito Ortiz på boxningsgalan Legends II: Holyfield vs. Belfort som går av stapeln den 11 september och kommer att hållas i Florida.

“The Huntington Beach Bad Boy” Ortiz har haft en intressant karriär sedan han gick skilda vägar med UFC. Allt från att tävla i Bellator till att möta veteranen Chuck Lidell på en Golden Boy Promotions-gala och nu senast slogs han på ett Combate Americas-event.


HETAST JUST NU


Anderson Silva har ett bestämt datum för sin pension

Silva är en veteran inom kampsport och anses av många vara en av de bästa genom tiderna inom MMA. Han gick sin första proffsmatch 1998 och gjorde sin UFC-debut mot Chris Leben under 2006.

Efter en lång och väldigt framgångsrik karriär avslöjar Silva sina planer när det kommer till att lägga handskarna på hyllan.

– Mitt mål är att min sista match är när jag är 49 år, sa Silva till TMZ Sports. Vid 49 års ålder är jag klar. Det är mitt mål, slåss i ytterligare tre år och sen är jag klar.

– 49, det är åldern jag slutar. Kanske att det finns en möjlighet att fortsätta, men just nu siktar jag på att när jag fyller 49 år så slutar jag med fighting.

 

Är det rätt beslut av Silva eller vill du se han fortsätta tävla?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Anderson SilvaNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...