Anderson Silva får titelchans vid vinst mot Israel Adesanya

✅ UFC-bossen nöjd: "Jag älskar det - vackert"

Den tidigare dominanta mästaren i mellanvikt, Anderson Silva, kommer snart återigen gå match efter en längre tids frånvaro. Detta då “The Spider” möter den upplyfte talangen Israel AdesanyaUFC 234 tidigt nästa år.

UFC 234: Israel Adesanya möter Anderson Silva

Nu avslöjar Dana White att Silva snart igen kan vara inblandad i divisionens titeldiskussion. UFC-presidenten har nämligen lovat brassen en titelchans om han vinner matchen mot “The Last Stylebender”.

Det avslöjar White i en nylig intervju:

– Det stämmer att Silva får en titelchans om han vinner. Jag åkte till Los Angeles för att sätta mig ned och prata med Anderson efter att inte ha träffat honom på ett tag. Jag sa att jag ville se honom möta Israel Adesanya, och han undrade varför han skulle ta den fighten. Jag svarade: “Därför att om du vinner den här matchen ger jag dig en titelchans”. Det gillade han, säger White.

“Jag älskar det”

Silva har haft en jobbig period på sistone, och kom nyligen tillbaka efter att ha avtjänat sin andra USADA-avstängning. På hans sex senaste matcher har det bara blivit en vinst för “The Spider”.

Men trots den tuffa tiden ser White fram emot att se “The Spider” fightas för en titelchans härnäst:

– Jag älskar det. Jag älskar att Anderson vill komma tillbaka och möta Israel för en titelchans. Vackert, avslutar UFC-presidenten.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Anderson SilvaSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara