Anderson Silvas fina gest till Tito Ortiz efter brutala knocken: “Fantastiskt!”

✔ Silva knockade Ortiz på 81 sekunder! ✔ Flygbolaget gjorde fel - Silva räddade dagen!

Anderson Silva fortsätter vara en av sportens mest hyllade profiler, men inte bara för sina förmågor som fighter.

I helgen tog han hem sin tredje raka vinst i boxning då han knockade Tito Ortiz i första ronden. Men “The Spider” Silva levererade inte bara en rejäl blixtknockout, efter matchen så överraskade han Ortiz på ett annat sätt.

Silva gav nämligen bort sin första klass-biljett till Ortiz flickvän Amber Nicole Miller så att de kunde sitta tillsammans. Händelsen skedde efter att flygbolaget gjort ett misstag och endast gett Ortiz en biljett.

Silvas fina gest fick Ortiz att skina upp och han tog till sociala medier för att tacka sin forna motståndare.

  — Han gav faktiskt bort sin första klass-biljett så att Amber kunde sitta här, sade Ortiz. Flygbolaget gjorde fel och Anderson Silva gav upp sitt säte så att Amber kunde sitta bredvid mig. Anderson Silva, du är mannen! Jag uppskattar det, tack så mycket. Fantastiskt! Jag har inget annat än respekt. Även efter matchen så gav han bort [sin biljett] och lät Amber sitta här. Tack Anderson, jag uppskattar det. Har galen respekt för dig dude.HETAST JUST NU


Tito Ortiz tvingades banta rejält

Inför matchen var Ortiz inte lika positivt inställd till “The Spider” Silva.

Silva hade gått med på boxningsmatchen, men endast om de möttes i 195 lb-klassen, ca. 88.45 kg. Det var en vikt som Ortiz inte varit nere i sedan sina tonår, men han accepterade viktkravet, om än motvilligt.

 — Jag hade stor respekt för Anderson, sade Ortiz inför matchen. Men det han gjorde med kontraktet, det fick mig att förlora min respekt för honom.

Ortiz skulle missa vikten med 5 lb (ca. 2.2 kg) och fick böta en rejäl procent av sin lön.

Det har spekulerats i om viktnedgången var den avgörande faktorn till att Ortiz åkte i backen så lätt. Det var första gången som Ortiz blivit knockad medvetslös i sin professionella karriär.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Anderson SilvaSenaste NyttTito Ortiz

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...