Från vänster: Andreas "Bane" Gustafsson och Amilcar Alves.

Osannolika lönen – så mycket fick “Bane” för att möta UFC-veteranen

✅ Svenskens lön kommer få dig att häpna ...

Den svenske mellanviktstalangen Andreas “Bane” Gustafsson stod nyligen för ännu en fin uppvisning då han besegrade UFC-meriterade Amilcar Alves på Austrian Fight Challenge 10.

Läs mer: Svensken kör över UFC-veteranen – avslutar efter blodig match!

Efter två tuffa ronder kunde svensken ropas ut som vinnare, och är nu klar för en titelchans i organisationen. Vinsten innebar dock ingen stor monetär vinning för Gustafsson – närmare bestämt fick han ingen ersättning alls från organisationen.

Gav upp sin lön

Anledningen? Svensken ska ha valt att ge upp sin lön för att få till mötet med Alves, något som källor till MMAnytt bekräftar. Däremot ska Gustafsson ha erhållit viss ersättning från annat håll, i form av sponsorer m.m.

“Bane” har inlett sin professionella karriär på bästa sätt, med ett record på 3-0. Vinsten mot Alves var också svenskens tredje raka seger via avslut.

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...