Foto: Stefan Romare-MMAnytt / Jörgen Hamberg

Andreas “Bane” Gustafsson vinner titelfighten med illvilliga armbågar!

✅ Ny succé för svenske MMA-stjärnan

Andreas Gustafsson är ny mellanviktsmästare i brittiska Shogun MMA.

Den svenske MMA-stjärnan, även känd som “Bane,” ställdes precis mot hemmafightern Shaun “The Legend” Lomas – en veteran med över 100 proffsmatcher bakom sig. Återigen blev det spel mot ett mål för Gustafsson, som dominerade matchen fullständigt för att säkra sin femte professionella seger samt sitt första titelbälte.


Andreas "BANE " Gustafsson💥👑💥👑💥👑💥👑💥

Publicerat av Mats Thögesen Lördag 12 oktober 2019


Under matchens gång tog hann den starka brottaren med upprepade nedtagningar och hård ground and pound, innan han säkrade vinsten via teknisk knockout som följd av flera illvilliga armbågar i rond två.

Titelfighten utgjorde huvudattraktionen för Shogun MMA 3, som ägde rum i Spennymoor i England under kvällen.

Gustafsson, som representerar Västerås Fight Club, är numera 5-0 som MMA-proffs. Härnäst väntas monstertalangen gå en annan titelmatch mot österrikaren Dominic Schober, denna gång i Austrian Fight Challenge på en gala i december.

Det kan alltså bli 6-0 och två mästarbälten under det allra första kalenderåret av Andreas “Bane” Gustafssons professionella MMA-karriär.


Mer om Andreas “Bane” Gustafsson på MMAnytt:


 

Kategorier
Andreas GustafssonSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...