Andrei Arlovski tänker fajtas så länge det går: “Ålder är bara en siffra”

✔ Har fortfarande sikte på tungviktstiteln! ✔ "Vill röka cigarr och dricka vin i min trädgård"

I helgen kommer Andrei “The Pitbull” Arlovski att utöka rekordet för flest antal tungviktsmatcher i UFC när han tar sig an den femton år yngre fightern Thomas Aspinall.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Med sina 42 år är Arlovski en riktig MMA-veteran, men enligt honom finns det fortfarande mycket kvar att slåss för och motivationen är fortfarande på plats!

– Jag vill fajtas så länge som möjligt och självklart vill jag bli världsmästare! Det är därför jag fortfarande gör vad jag gör. Förr i tiden var mitt problem att hålla mig till planen under en match. Men under de två senaste sammandrabbningarna har jag följt planen och lyssnat på mina coacher till 100 procent – som Nike: “Just do it” säger Arlovski.

Helgens match kan ses som att den gamla generationen möter den nya. Aspinall är endast är 27 år och gjorde sin UFC-debut i fjol. Sedan dess har han hunnit gå två matcher i organisationen och spås en ljus framtid i tungviktsdivisionen.


HETAST JUST NU


Andrei Arlovski tränar hårdare nu än när han var 25

Detta är inte första gången Arlovski möter en yngre fighter som försöker att ta hans plats i rankingen. “The Pitbull” välkomnar utmaningen och säger att hans aktiva matchschema mot bland annat unga fighters är en av faktorerna till hans framgång.

– Nytt blod håller dig vid liv. Det gör att du måste hela tiden vara redo. Djupt inom dig vet du att han är yngre och kanske starkare, snabbare – men för mig är ålder bara en siffra. Som 42 år gammal är jag fortfarande väldigt motiverad!

– Jag gör det här för ära, pengar och titlar. Jag har blivit en mycket mer ansvarstagande person som pappa, make och fajter. Vid min ålder tränar jag hårdare än när jag var 25.

På grund av den senaste tidens framgångar har Arlovski inga tankar på att pensionera sig inom den närmsta tiden. Men samtidigt erkänner han att det kommer komma en dag då han måste lägga handskarna på hyllan.

– Det finns inte på kartan att hålla mig kvar för länge och bli en boxningssäck för andra fighters. Jag är en smart man och har två barn. Jag vill bli gammal och träffa mina barnbarn samt kunna röka cigarr och dricka vin i min trädgård!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Andrei ArlovskiNyheterSenaste NyttThomas Aspinall

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...