Foto via MMAjunkie

Medan du sov: Misstänks ha mördat Walt Harris dotter – riskerar dödsstraff

✅ Misstänks ha kidnappat och skjutit Aniah Blanchard

I november hittades kvarlevor som visade sig vara Walt Harris styvdotter Aniah Blanchard. Blanchard var försvunnen under en tid och stora delar av MMA-världen slöt upp bakom “The Big Ticket”.

Bland andra Johnny Walker donerade pengar till den växande hittelönen.


LÄS MER: Walt Harris bryter tystnaden efter styvdottern Aniah Blanchards bortgång


Under natten höll åklagaren Brandon Hughes en presskonferens och berättade att den misstänkte Ibraheem Yazid, 29 ska ha skjutit Blanchard.

De två andra misstänkta Antwain “Squirmy” Fisher, 35 och David Lee Johnson Jr., 63 ska enligt åklagaren vara den enda skyldiga till kidnappningen och mordet.

I oktober ska Yazid ha släppts mot en borgen på 295 000 dollar (ca 2.7 miljoner kr) för kidnappning, mordförsök och rån. 29-åringen ska lämna ett DNA-prov som ska jämföras med DNA som hittades i Blanchards bil.

Åklagaren menar att de ska statuera ett exempel i detta ärende – och kommer yrka på dödsstraff.

“Detta ska fungera som en varning att ingen kommer till Lee County och begår brott. Gör man det blir det allvarliga följder,” sade Hughes under presskonferensen.

Weili Zhang försvarar sin titel mot ex-mästaren

Kinas första mästare, Weili Zhang tog hem stråviktstiteln på ett spektakulärt sätt tidigare i år. På hemmaplan i Shenzhen, Kina besegrade “Magnum” Jessica Andrade via TKO i första ronden.

Zhang är obesegrad i UFC med fyra raka vinster och har ett matchfacit på 20-1. Hon har 20 raka vinster och har inte förlorat sedan MMA-debuten 2013.

Före detta mästaren Joanna Jedrzejczyk kommer bli Zhangs nästa motståndare. Joanna var den obestridda drottningen i divisionen och försvarade titeln fem gånger innan två raka förluster mot Rose Namajunas.

Jedrzejczyk har bara vunnit två av sina senaste fem matcher men får alltså ändå nästa titelchans mot Zhang. De två kommer att kollidera i buren på UFC 248 som äger rum den sjunde mars. Var matchen kommer att hållas är ännu oklart.

Vem vinner mellan Weili Zhang och Joanna Jedrzejczyk?

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...