Anna Asvik vinner den helsvenska EM-finalen

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Världens bästa MMA-landslag plockar hem både guld och silver i samma viktklass ✅ Anna Astvik får revansch mot Nina Back - är nu europeisk mästarinna

Världens bästa MMA-landslag har i vanlig ordning knipit flera finalplatser under det pågående europamästerskapet i amatör-MMA och nyligen avgjordes den första finalen för Sveriges del. Där fick vi se en helsvensk match då både Anna Astvik och Nina Back lyckades de andra i den kvinnliga stråviktsdivisionen.

Astvik och Back möttes så sent som i december förra året – då på SM där Back kammade hem guldet. Denna gång var det däremot Astvik som tog sig segrande ur returmötet och hon utökar därmed medaljsamlingen – som redan inkluderar ett VM-guld från 2017 – med ett EM-guld.

Alla poängdomarna såg Astvik som segrare i två av de tre ronderna och hon tilldelades alltså vinsten via enhälligt domslut med siffrorna 29-28, 29-28, 29-28.

Officiellt resultat: Anna Astvik (SWE) besegrar Nina Back (SWE) via enhälligt domslut (29-28, 29-28, 29-28).

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
MMA-landslagetSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...