Anthony “Rumble” Johnson gripen av polis – efter vinsten på Bellator 258!

✔ Misstänks bland annat för identitetsstöld!

Bellators lätt tungviktare Anthony “Rumble” Johnson arresterades efter sin seger på Bellator 258 i Connecticut förra helgen.

“Rumble” ser ut att ha hamnat på fel sida av lagen och är bland annat misstänkt för identitetsstöld. Det var nyhetssidan “The Daily Voice” som först rapporterade om uppgifterna att Johnson blivit gripen.


Missa inte: UFC 262: Oliveira vs Chandler – Matchkort, Svenska Tider, Stream & Info


Enligt en polisrapport har Johnson stulit ett kreditkort och använt det utan tillåtelse. Rapporten nämner att han bland annat köpt en biljett för sträckan Newark, New Jersey till Fort Lauderdale, Florida i november 2019. Biljetten kunde sedan kopplas till hans namn.

Johnson misstänks identitetsstöld och illegalt användande av kreditkort. Han släpptes därefter för en borgenssumma på 500 dollar (cirka 4160 SEK) och är inplanerad att göra ett domstolsframträdande senare denna månad.


HETAST JUST NU


Anthony Johnson segrar i sin Bellator-debut

“Rumble” gjorde sin comeback mot Jose Augusto Azevedo efter att varit borta från sporten sedan april 2017. Han valde att lämna UFC efter sin förlust i titelmatchen mot Daniel Cormier.

Johnson skulle egentligen mött Yoel Romero, men en skada gjorde att det istället blev Augusto som fick chansen att välkomna “Rumble” tillbaka.

I första ronden såg det ut som att Augusto skulle gå segrande ur mötet. Han fick in rejäla slag på “Rumble” och lyckades nästan avsluta honom. Med stor sannolikhet bröt Augusto sin hand i sammandrabbningen efter att ett slag träffat fel.

Johnson överlevde den första ronden och bara 90 sekunder in i andra ronden landade han en höger som sänkte Augusto. “Rumble” följde upp med ytterligare ett slag som fick domaren att hoppa in och stoppa matchen.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Anthony JohnsonNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...