Här gör fruktade UFC-stjärnan upp – mot sumobrottare!

✔️ "Mina bollar ramlar ut..."

Det är många som har längtat efter att få se den hårtslående Anthony “Rumble” Johnson tillbaka i buren. För några månader sedan meddelade han att han har bestämt sig för att göra comeback. Innan han får kliva in i oktogonen igen måste han dock genomgå sex månader av USADA-tester.

För en tid sedan anordnades en sumoturnering för välgörenhet där bland andra Johnson och Curtis Blaydes deltog. Nu har Johnson, i samarbete med Redcon1, producerat en längre video om turneringen vid namn Rumble’s Redemption (ungefär Rumbles upprättelse).


Relaterat


Johnson har inte fightats i UFC sedan den andra förlusten mot Daniel Cormier 2017, “Rumbles” andra titelchans i UFC. Under karriären har Johnson fightats i flera olika viktklasser.

Otroligt nog gjorde han sin debut i weltervikt, men har under tidens gång bytt viktklass till lätt tungvikt. Under ett par matcher utanför UFC har han även tävlat i tungvikt.

Hans brutala knockouter har gjort honom till en av de mest fruktade i UFC.

2015 kom han till Sverige och tystade publiken när han avslutade hemmafavoriten Alexander “The Mauler” Gustafsson på bara några minuter. Han har under karriären tagit hem många fina vinster mot bland andra Andrei ArlovskiGlover Teixeira och Dan Hardy.

“Rumble” har hållit sig aktiv på senaste tiden, bland annat i samband med grappling-tävlingarna Quintet och Submission Underground.

Vem vill du se Anthony Johnson möta i sin UFC-comeback?

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...