Nya uppgifterna – om Conor McGregors comeback

✅ Stjärnan avslöjar - erbjöds oväntat toppmöte

Börjar Conor McGregor närma sig en återkomst till buren? Det är frågan som stora delar av MMA-världen länge har ställt sig.

Ett tag verkade den efterfrågade matchen mot Donald “Cowboy” Cerrone planeras för en gala i juli. De planerna skrotades dock – åtminstone tillfälligt – och nu har istället nya uppgifter kommit till ytan.

Match mot Anthony Pettis var på gång

Enligt den forne lättviktsmästaren Anthony Pettis var han själv en potentiell motståndare till McGregor. UFC ska nämligen ha bett “Showtime” att hålla sig redo för en fight mot den irländske superstjärnan, något som han avslöjade i det senaste avsnittet av Ariel Helwani’s MMA Show.

– Det var några stora namn som kastades åt mitt håll. [UFC:s vd] Dana White föreslog Conor McGregor – jag trodde att det skulle bli av i New York i augusti, men sedan blev det inte av, säger Anthony Pettis.

Bokades istället mot Nate Diaz

Ariel Helwani kunde samtidigt förtälja att han fått nys om en möjlig New York-gala den 27 juli, där McGregor ryktades återvända. UFC verkar dock har ändrat i planeringen, då UFC 240 nu ser ut att äga rum i kanadensiska Edmonton samma datum med en helt annan huvudmatch.

För Pettis del blev det nyligen officiellt att han istället möter Nate Diaz i den delade huvudfighten på UFC 241, som äger rum i Anaheim, Kalifornien den 17 augusti.


LÄS MER: KLART: Nate Diaz gör comeback!

LÄS OCKSÅ: Fallet nedlagt – Conor McGregor inte längre rånmisstänkt!


Hade ni velat se Conor McGregor vs. Anthony Pettis?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Anthony PettisConor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Sveriges BMF: Vem borde Fernando Flores möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...