Anthony “Rumble” Johnson är ett stort steg närmare sin UFC-comeback!

✔ Då kan vi förvänta oss "Rumble" tillbaka i buren

Anthony “Rumble” Johnson är officiellt på väg tillbaka till UFC! Den före detta titelutmanaren har nu återinträtt i UFCs antidoping-program som sköts av USADA (United States Anti-Doping Agency).

Johnson gjorde sitt första USADA-test den 10 september, vilket betyder att “Rumble” är ett stort steg närmare en return till buren. Nu kommer den 36-åriga Johnson att behöva testas i minst sex månader innan han får tävla i UFC.


Relaterat


Anthony Johnson kan tidigast tävla i februari 2021

“Rumble” har tävlat i fyra viktklasser under sin långa karriär: weltervikt, mellanvikt, lätt tungvikt och tungvikt. Det var dock i lätt tungviktsklassen som han var mest framgångsrik.

Under sin andra vända i UFC så kom han att gå åtta matcher och förlorade endast mot ex-mästaren Daniel Cormier. Förutom ett domslut så kom han att vinna resten av matcherna via TKO/KO.

Efter sin andra förlust mot Cormier i april 2017 så överraskade Johnson genom att pensionera sig under livesändningen. Sedan dess har “Rumble” visat upp en imponerande fysik som varit väl bortom hans tidiga MMA-karriär.

“Rumble” Johnson säger dock själv att han siktar på lätt tungviktsklassen. Skulle han inte stöta på några problem med USADA så kommer han att kunna återvända till oktagonen tidigast i februari 2021.

 

Vem vill du se “Rumble” möta i sin comeback?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Anthony JohnsonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...