“Rumble” avslöjar – då gör han UFC-comeback: ”Vill skada folk”

✅ Fruktade knockoutmaskinen nära återkomst i nya viktklassen

Tidigare i år meddelade Anthony “Rumble” Johnson att han förbereder sig för en comeback till tävlan. Johnson var innan sin pension 2017 en av de mest fruktade kämparna i UFC:s lätta tungviktsdivision, och nu planerar han att genomföra sin återkomst i tungvikt.

Läs mer: Anthony “Rumble” Johnson nära UFC-comeback – i ny viktklass!

– Det skulle kännas bra att att fightas i tungvikt. Jag känner att jag fortfarande har kvar min styrka. Jag kommer definitivt vara en av de minsta tungviktarna, det finns några monster i den divisionen, men jag skulle antagligen ha fördel av min snabbhet mot majoriteten av de killarna. Jag känner att jag är snabbare än de flesta av dem, och jag besitter antagligen lite mer knockout-power, säger Johnson till The Mac Life.

“Vill bara skada folk”

“Rumble” berättar också att han planerar sin comeback till juni eller juli nästa år. Detta då han fortfarande förhandlar med UFC, och först och främst måste vara en del av USADA:s testpool i sex månader innan en comeback är möjlig.

Läs mer: Gustafssons knock fick pensionerade “Rumble” att vilja återvända till buren

– Vi får se. Men när jag kommer tillbaka kommer jag se till att folk vet om det. Jag vill komma tillbaka och visa allt jag har, och bara skada folk, avslutar Johnson.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...